Potenciální distribuční efekty reformy Společné zemědělské politiky a vyvolaná strukturální změna - Křístková, Zuzana
Analýza dôsledkov efektívneho zastropovania priamych platieb, a to z pohľadu ich spravodlivého rozdelenia a vyvolané štrukturálne zmeny. Aplikácia modelu všeobecnej rovnováhy, ktorý umožňuje posúdiť dopady v kontexte celej ekonomiky.