Pomóóóc! Aspoň na začiatok - Bukerová, Vladimíra
Pomoc farmárom z Európskeho poľnohospodárskeho fondu pre rozvoj vidieka. Špecializované poradenstvo Národnej siete rozvoja vidieka SR. Zväz ekologického poľnohospodárstva. Spravodlivejšie prerozdeľovanie finančných zdrojov.