Analýza vplyvu investícií do cestnej infraštruktúry na rozvoj cestovného ruchu v poľsko-slovenskom pohraničí - Michniak, Daniel
Pojem dopravná dostupnosť. Budovanie dopravnej infraštruktúry. Potenciálna dostupnosť pohraničia z hľadiska rôznych foriem cestovného ruchu v rokoch 2010 a 2030.