Quality of education improvement through adapted Kirkpatrick evaluation model - Mišút, Martin, 1962-
Hodnotenie kvality a sústavného zlepšovania vzdelávacích procesov na Trnavskej univerzite. Hodnotené Kirkpatrickovým modelom pre upraveným pre potreby univerzity. Prezentácia čiastkových výsledkov výskumu.