Integrácia trhu služieb retailového platobného styku prostredníctvom vytvorenia jednotnej oblasti platieb v eurách – prínosy a výzvy pre súkromný sektor - Závarská, Zuzana
Projekt SEPA (Single Euro Payments Area) - jednotná oblasť platieb v eurách, čo znamená, že všetky platby v mene EUR budú považované za domáce. Syntéza príležitostí a výziev, ktoré môžu podnikateľské subjekty využiť v čo možno najvyššej možnej výhode zo vstupu SR do jednotnej oblasti platieb v eurách. Prínosy pre zákazníka.