Americké centrální bankovnictví a proměněná role FEDu - Kubát, Max
História amerického centrálneho bankovníctva. Vznik a úloha FEDu a premena jej úlohy so zameraním na dve (ne) zvládnuté hospodárske krízy, ktorými USA resp. svetové hospodárstvo za doby fungovaia FEDu prešlo.