Transnational corporations in European Union and their impact on its economy - Sopková, Gabriela
Analýza významu a dopadu transnacionálnych korporácií na Európsku úniu a jej ekonomiku. Najväčšie transnacionálne korporácie pôsobiace v Európskej únii a ich strategické smerovanie.