Medzinárodné zamestnávanie - Mintál, Ján
Zamestnávanie občanov EÚ/EHP od 1.1.2014. Zamestnávanie občanov z tretích krajín. Štátny príslušník tretej krajiny môže mať pracovnoprávny vzťah u viacerých zamestnávateľov na území SR. Aké povinnosti majú títo zamestnávatelia voči Úradu práce. Kedy sa vyžaduje povolenie na zamestnanie, na akú dlhú dobu sa udeľuje.