Fenomén čínskeho hospodárstva a podnikania na slovenskom trhu - Soroková, Tatiana
Čínska ľudová republika je najväčším exportérom a druhým najväčším importérom sveta, je jedným z najväčších obchodných partnerov Slovenskej republiky a najväčším obchodným partnerom Európskej únie. Súčasné postavenie Číny na svetovom trhu, hlavné odvetvia jej hospodárstva a špecifiká obchodnej interakcie s touto krajinou.