Nové manažerské trendy uplatňované v praxi podniků - Badura, Peter, 1978-
Nové trendy pri riadení zamestnancov. Posilnenie právomocí na nižších stupňoch. Demokratizácia riadenia podniku. Podpora tímovej práce. Zmena podnikovej kultúry. Snaha o dosiahnutie úplnej spokojnosti zákazníkov. Sociálna zodpovednosť manažérov. Súčasný stav a časté chyby manažérov.