Partnerstvo ako faktor úspechu malých a stredných podnikov (príklad joint ventures so slovenskou účasťou) - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Teoretické východiská joint ventures. Joint ventures v strednej Európe a na Slovensku. Prínos zahraničných investorov do spoločných podnikov. Výsledky výskumu.