Firemná kultúra a jej význam pre organizáciu - Poniščiaková, Oľga
Problematika firemnej kultúry. Materiálne a nemateriálne artefakty. Firemná kultúra podlieha neustále sa meniacim podmienkam. Symbolické správanie a konanie. Symbolické artefakty materiálneho charakteru. Koordinačný, integračný, motivačný aspekt. Význam firemnej kultúry.