Ekonomické znalosti a manažérske znalosti – významný atribút uplatniteľnosti - Záležáková, Eliška
Vzdelávanie je nosným stĺpom znalostnej ekonomiky, jeho kvalita ovplyvňuje znalosti, schopnosti a zručnosti ľudí, čím sa stávajú konkurencieschopnými a uplatniteľnými na trhu práce. Celoživotné vzdelávanie nadobúda na intenzite pod vplyvom megakonkurencie a turbulentného prostredia.