Hotovostný peňažný obeh päť rokov po zavedení eura v SR - Vlnková, Milada
Vývoj základných charakteristík hotovostného peňažného obehu v SR s dôrazom na skutočnosť, že za päť rokov po zavedení eura v SR hodnota obehu eurobankoviek dosiahla hodnotu podielu NBS na obežive eurozóny a hodnota obehu aj napriek nárastu bezhotovostných platieb stále rastie, hoci tempo rastu sa postupne spomaľuje.