Riešenie potreby bývania v súvislostiach - Cár, Mikuláš
Pri úvahách o reálnom riešení potreby bývania stoja potenciálni záujemcovia zvyčajne pred otázkou, či si nehnuteľnosť na bývanie kúpiť, alebo si bývanie prenajať. Kúpa alebo prenájom sú však determinované toľkými rôznymi okolnosťami, že jednoznačná odpoveď na takúto otázku pravdepodobne neexistuje a až po dôkladnom zhodnotení všetkých pre a proti sa možno prikloniť k jednej z týchto možností. Pri rozhodovaní zohrávajú dôležitú úlohu nielen racionálne, ale aj emocionálne aspekty.