Personální řízení v organizacích zaměřených na kulturu - Sovová, Andrea
Analýza súčasného stavu fungovania riadenia ľudských zdrojov v kultúre v lokálnom meradle. Faktory, ktoré toto riadenie ovplyvňujú. Návrh alternatívnych metód riadenia ľudských zdrojov, ktoré vychádzajú zo súčasných trendov.