Analýza mnohostranných vyjednávání ve Světové obchodní organizaci - Parízek, Michal
Teoretické prístupy k multilaterálnym jednaniam. Negociačná analýza a teória hier. Vyjednávací priestor - politický priestor, v ktorom sa aktéri pohybujú a snažia sa nájsť dohodu. Pozícia aktérov na konferenciách Svetovej obchodnej organizácie (WTO). Priestor pre dohodu vo Svetovej obnchodnej organizácii: herno-teoretická analýza. Nashovo riešenie vyjednávania.