Efektívna integrácia IKT do vzdelávania - Cárachová, Magdaléna
Elektronické vzdelávanie ako najefektívnejší spôsob celoživotného vzdelávania a významný nástroj zamestnaneckej politiky krajín EÚ. Rozvoj informačných a komunikačných technológií a rozvoj znalostnej spoločnosti.