Plynová krize částečně zažehnána - Adámková, Alena
Potom, čo Rusko potvrdilo, že Ukrajina zaplatila časť dlhu za odobratý zemný plyn , zdá sa, že zastavenie dodávok cez Ukrajinu Európe zatiaľ akútne nehrozí.