Koordinácia Prioritnej oblasti 4 "Obnoviť a udržať kvalitu vôd" - Kocsis-Kupper, Zsuzsanna
Podunajská oblasť je významným medzinárodným riečnym povodím a ekologickým koridorom. Prioritná oblasť 4, jej význam, fungovanie. Dosiahnuté výsledky a demonštrované synergie. Nastavenie financovania.