Stratégia EÚ pre podunajskú oblasť: vedecká podpora koordinovaná Spoločným výskumným centrom Európskej komisie - Šucha, Vladimír
Iniciatíva Spoločného výskumného centra Európskej komisie - Vedecká podpora stratégie pre podunajskú oblasť. Riešenie vedeckých potrieb súvisiacich s vykonávaním stratégie. Posilnenie vedeckej spolupráce v podunajskej oblasti. Hlavné klastre a horizontálne činnosti.