Život v zóne biomoci, etický a biopolitický diskurz o tanshumanizme - Tomašovičová, Jana
Transhumanistická vízia vylepšovania človeka z pohľadu etického a biopolitického. Analýzy biomoci a ich vzťah na základe hlavných línií, ktoré charakterizujú súčasnú biopolitickú situáciu.