Trendy v pohovoroch - Uriga, Ján
Kultivovaný rozhovor, komunikácia a transparentný proces je výsadou serióznych firiem. Vyberanie budúcich zamestnancov, je prejavom firemnej kultúry. Riešenia, ktoré náborovému špecialistovi a kandidátovi uľahčia cestu k validnému výsledku.