Simple global food system model - Li, Jiang
Jednoduchý dimenziálny model na konštrukciu globálneho potavinového systému s ohľadom na populačný rast, využitie pôdy a rôzne socio-ekonomické faktory s využitím simulácie spotreby a produkcie poľnohospodárskych surovín. Dáta výskumu od Organizácie pre výživu a poľnohospodárstvo (OSN).