Úlohy a zodpovednosti členov projektového tímu - Minárik, Peter
Zadefinovanie pravidiel a pochopenie celkom novej situácie v novovytvorenom projektovom tíme. Projektová organizácia firmy - iné pravidlá a požiadavky na riadenie. Zodpovednosť za vytvorenie tvorivého prostredia pri riadení projektov.