Ako medzikultúrna kompetencia ovplyvňuje úspech manažéra pri rokovaní? - Gáboríková, Eva
Rozdiely medzi manažérmi s medzikultúrnou kompetenciou a manažérmi bez medzikultúrnej kompetencie. Medzikultúrna kompetencia a jej vplyv na priebeh rokovania. Rozvoj medzikultúrnej kompetencie v rámci svojej firemnej kultúry.