Ako zruinovať firmu? - Sasín, Peter
Chyby pri podnikaní, ktoré možno niektorí podnikatelia robia nevedome. Desať nesprávnych krokov, ktorým sa treba pri podnikaní vyhnúť aby ste sa nestali majstrom úspešnej likvidácie akejkoľvek firmy.