Varovné signály pro statutární orgány a členy statutárních orgánů společností u účetních závěrek - Hula, Jiří
Správne vedenie účtovníctva a existencia rizík, ktoré musia rešpektovať štatutárne orgány a členovia štatutárnych orgánov. Audítor ako osoba, ktorá má povinnosť v rámci auditu preveriť účtovné skutočnosti a zaujať k nim odborný postoj.