Marketingový informačný systém - Ferencz, Vojtech
Potreba informácií v marketingovom manažmente. Marketingový informačný systém, jeho budovanie. Zdroje informácií pre MarIS. Externé zdroje marketingových informácií. Marketingový výskum. Užitočnosť marketingových informácií. Očakávaná hodnota marketingových informácií. Počítačová podpora výrobných procesov.