Jak na generační výměnu v rodinné firmě - Lucová, Marie
Generačná výmena v rodinnej firme. Plán nástupnictva. Firemné hodnoty. Fungovanie rodinného manažmentu a rozdelenie majetku. Interné kontrolné procesy a motivácia manažmentu. Nástroje pre riadenie konfliktov a krízových situácií v rodine. Desať najväčších rodinných firem v Českej republike.