Zmluva medzi Slovenskou republikou a Spojenými štátmi americkými o sociálnom zabezpečení - Chudá, Zuzana
Za účelom zabezpečenia ochrany a posilnenia práv osôb, ktoré pracovali alebo budú pracovať na území Spojených štátov amerických a na území Slovenskej republiky a získali alebo získajú obdobie poistenia podľa právnych predpisov obidvoch štátov, bola uzatvorená Zmluva medzi Slovenskou republikou a Spojenými štátmi americkými o sociálnom zabezpečení a Vykonávacia dohoda na vykonávanie Zmluvy medzi Slovenskou republikou a Spojenými štátmi americkými o sociálnom zabezpečení.