Číňan řekl: "Sezame, otevři se," a hromadí poklad - Prchal, Miroslav
Tajomstvo úspechu čínskeho internetového obchodu Alibaba. Charizmatický šéf Jack Ma. Transparentnosť a právo kritizovať. Zdôrazňovanie rodinnej jednoty vo firme. Zákazník na prvom mieste. Ohlásenie primárnej emisie akcií v New Yorku.