Využitie software pri výučbe predmetov z oblasti aktuárstva - Páleš, Michal, 1984-
Aktuárstvo a aktuárske vedy. Vzdelanie aktuára a výučba aktuárstva. Projekt Solvency II. Aktuársky softvér vo výučbe. VOSE ModelRisk. MS Excel. Jazyk R - programovací jazyk špecializovaný na štatistické výpočty.