Pension demand and utility: the life annuity puzzle - Cipra, Tomáš
Anuitizácia prostredníctvom penzie ako efektívny nástroj ekonomického zabezpečenia seniorov. Annuity equivalent wealth (AEW), kalkulovaný na základe dát českého obyvateľstva, ako jeden z praktických argumentov tvrdenia. Sociálne benefity, investičné dôchodkové riziká, distribúcia seniorskej spotreby.