Vybrané prístupy k hodnoteniu dopravnej dostupnosti vo vzťahu k rozvoju cestovného ruchu - Michniak, Daniel
Pojem dostupnosť. Význam dostupnosti pre rozvoj cestovného ruchu v regióne. Meranie dostupnosti. Potenciálová dostupnosť, individuálna dostupnosť.