Chování subjektů na rizikových trzích finančních aktiv - Šrédl, Karel
Charakteristika rizika a spôsoby reakcie na riziko. Porovnanie dvoch základných teoretických smerov analyzujúcich trhy aktív, t.j. teórie efektivných trhov a behaviorálných teórií, z ktorých najdôležitejšia je prospektová teória.