Sociálno-demografické dimenzie postsocialistického mesta - Nestorová-Dická, Janetta
Premeny sociálno-demografickej intraurbánnej štruktúry Košíc v čase postsocialistickej transformácie a nástupu globalizácie prostredníctvom sociálno-ekologického výskumu. Odhalené dimenzie determinujúce sociálno-demografickú diferenciáciu obyvateľstva v meste boli podrobené komparatívnej analýze v rámci intraurbánnej štruktúry z priestorového i časového aspektu.