Význam výučby cudzích jazykov pre súčasnú spoločnosť - Kunovská, Ingrid, 1976-
Jazyková kompetencia je v súčasnosti považovaná za neoddeliteľnú a veľmi významnú súčasť profilu absolventa strednej aj vysokej školy alebo univerzity. Ovládanie cudzích jazykov na požadovanej úrovni je dôležitým predpokladom pre uplatnenie sa jednotlivca pri hľadaní práce, v praxi, ako aj pri jeho následnom uplatnení sa v danom odbore.