Sociálne služby - Matulková, Mariana
Vymedzenie sociálnej služby. Práva a povinnosti pri poskytovaní sociálnej služby. Druh sociálnej služby, formy sociálnej služby. Financovanie sociálnych služieb. Pôsobnosť ministerstva a územnej samosprávy pri poskytovaní sociálnych služieb. Komunitný rozvoj a komunitný plán. Kontrolná činnosť vo veciach sociálnych služieb. Hodnotenie podmienok kvality poskytovanej sociálnej služby.