Consumer demand system estimation and value added tax reforms in the Czech Republic - Janský, Petr
Dopad zmeny úrovne DPH v ČR a behaviorálna reakcia spotrebiteľov odhadnutá aplikáciou QUADIS (quadratic almost ideal demand system) modelu z dát Štatistického úradu ČR. Odhad cenovej a príjmovej elasticity a ich vplyv na dopytované množstvo a vládne príjmy. Simulácia odporúčaných reforiem DPH.