Prehľad relevantných otázok o rodinnom podnikaní - Belanová, Katarína, 1978-
Faktory ekonomického a sociálneho rozvoja krajiny, ktoré prinášajú a preukazujú rodinné podniky. Druh podnikateľských subjektov, charakteristika, špecifické črty, financovanie, hodnota a perspektívy rodinných podnikov.