Keď sa produktom stáva podnikateľský model - Košturiak, Ján
Problém dnešných manažérov - strácajú schopnosť reagovať na rýchle zmeny. V novom svete podnikania sa konkuruje podnikateľským modelom. Čo je skutočná inovácia. Desať inovačných princípov. Príklady úspešných inovačných firiem.