Ekonomická kriminalita a forenzný audit - Staríčková, Zuzana
Manažment mnohých organizácií nezákonne pristupuje k zlepšovaniu dosiahnutých výsledkov a manipuluje s výstupnými údajmi v účtovníctve. Podstata ekonomickej kriminality, príčiny jej vzniku a možnosti odhalenia. Forenzný audit ako vhodný nástroj podnikovej diagnostiky.