Investície do vlastníckeho a nájomného bývania v Slovenskej republike a v Európskej únii - Vidová, Jarmila, 1967-
Problematika vývoja bytovej výstavby v Slovenskej republike a v krajinách Európskej únie v kontexte vlastníckeho a nájomného bývania. Podpora vlastníckeho bývania, ktoré je finančne náročné pre domácnosti alebo nájomné bývanie, ktoré je finančne náročné pre štát. Situácia na Slovensku a zadlženosť domácností v súvislosti s nadobudnutím si vlastníckeho bývania.