Nové trendy súčasného populačného vývoja - Sivašová, Daniela, 1955-
Vývoj populácie v regiónoch sveta. Starnutie populácie v Európe. Veková pyramída populácie EÚ-27 v rokoch 2008 a 2060. Veková štruktúra obyvateľstva EÚ a cudzincov. Index ekonomickej závislosti starých ľudí v krajinách EÚ-15 v rokoch 2008 a 2060. Vývoj populácie na Slovensku. Zahraničná migrácia SR v rokoch 1993-2010. Ukazovatele starnutia populácie.