Slovenskí milionári - investície podľa intuície a vášne - Zaťko, Andrej
Prieskum Wealth report, ktorý približuje svet HNWI, ľudí s disponibilným majetkom viac ako jeden milión dolárov. Investovanie súvisí s vekom. Najčastejšie investície do vlastného podnikania, pôdy, nehnuteľností, korporátnych dlhopisov a do private equity. V popredí investície z vášne - passion investments.