Podnikateľské prostredie v SR, zahájenie a ukončenie podnikania - Šúbertová, Elena
Vymedzenie podnikateľského prostredia, ktoré tvorí súbor podsystémov spájajúcich sa do jednotného systému, v rámci ktorého sa realizuje podnikateľská činnosť. Prípadové štúdie.