Podpora malých a stredných podnikov - Kinčáková, Michaela
Najdôležitejšie podmienky rozvoja podnikania v malých a stredných podnikoch (MSP). Fázy životného cyklu podniku. Inštitucionálna podpora MSP. Prípadové štúdie.