Podnikateľské projekty pre malé a stredné podniky - Šúbertová, Elena
Štruktúra podnikateľského plánu, jeho časti a súhrnné informácie o základných údajoch podniku. Finančný plán, finančné plánovanie, základné podmienky a úlohy.