Information technology - support of the integration of people with disabilities in society - Ondrejková, Anna
Sociálna a digitálna inklúzia zdravotne postihnutých do informačnej spoločnosti. Prístup k IKT (inf. a komun. tech.) a digitálna gramotnosť ľudí s postihnutím - priorita EÚ a vyspelých krajín. Výskum v SR v období 2005 - 2013.